top of page
Search

Wat werkt voor me?


Heb je in de gaten wat wel of juist niet voor je werkt? Hoe weet je dat? Hoe kies je? Wat weet jij over welke keuzes jij kan maken?


Eigenlijk zit hier nog een stukje voor. Het gaat namelijk om de vraag wat jij daadwerkelijk neer wil zetten in je leven, wie jij wil zijn, waar jij voor staat en hoe jij invulling wil geven aan je leven. Zodat jij het leven leeft dat werk voor je en wat je gelukkig maakt.


Dat is het vertrekpunt en dan kijk je naar waar je nog dingen aan te passen hebt en wat wel voor je loopt. Soms kom je in een whirpool achter een steen in de flow van je leven. Dan kan je blijven hangen, geen keuzes maken, twijfelen, veroordelen, niet weten. Op dat moment kan je keuzes maken vanuit wat licht voor je voelt of juist zwaar. Dat wat zwaar voelt is niet jouw weg en is niet wat bij je past of je natuurlijke flow is. Dat wat juist licht en gemakkelijk gaat is wel passend bij jou. Het is je natuurlijke flow en brengt luchtigheid en gemak in je leven.


Het mooie aan deze tool is dat je voorbij gaat aan het overdenken van dingen. Want in je hoofd ga je geen nieuwe antwoorden vinden. Alleen problemen die je op moet lossen. Als iets licht aanvoelt, go for it... Dan is dat je weg terug naar de stroom van je rivier. Als het zwaar is, haalt het je meer naar beneden. Hoe zou je leven eruit zien als je alleen maar dat kiest wat licht voor je voelt en wat voor je werkt? Zeker als je voorbij gaat aan hoe het zou moeten of hoe het hoort te zijn? Veel ontdekplezier!


Wil je hier meer over weten? Het is een van de handvatten en Go To Tools in de online training voor 'Gewoon Geluk'.

83 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page