top of page
Hello You (3280 x 1848 px) (3).png

Embody Your Potential - Ardennen

Ben je klaar om alles los te laten wat niet meer voor je werkt?

Zodat jij Thuis kan Komen in wie jij in essentie bent?

 

Stel je voor … Je zit op het terras in het zomer van 2024 en je drinkt rustig je drankje. Je neemt de omgeving in je op en hebt een besefmoment. Fack! Dit was het... Dít was waar ik al die tijd op zoek naar was. Het gevoel van diepe rust. Het gevoel van ontspanning en gemakkelijke blijdschap. Het ging niet zozeer om je leven radicaal aan de buitenkant te veranderen. De sleutel lag in het aanvaarden en los laten van alle pijn en verdriet die je onbewust nog steeds met je mee droeg en je dagelijks leven en je welzijn nog beïnvloedde.

Het gaat om het gevoel van innerlijke vrijheid, waarin jij de ruimte hebt om jezelf te kunnen zijn met een heldere koers in je leven. Het gaat om de wetenschap dat je met gemak alles aan kan omdat jouw zelfvertrouwen gegroeid is en je de handvatten hebt om door moeilijke situaties heen te navigeren. 

 

Je mag thuis komen in jou, in je lijf, in je wereld en in je mindset. 

Thuiskomen wil zeggen dat jij je veilig, gelukkig en geliefd voelt in jezelf. 

In deze retreat wordt dat wat gezien wil worden zichtbaar gemaakt, wordt dat wat er gehoord wil worden gehoord en wordt dat wat om verandering vraagt veranderd. 

De helft van genezing is het echt durven erkennen waar het hem in zit op een zachte, liefdevolle en ondersteunende wijze. Tijdens de retreat gaan we de uitdagingen waar je soms last van hebt objectiveren en met verschillende oefeningen verwerken zodat het geen issue meer voor je is.

Je wordt teruggebracht naar je eigen kracht. Met de handvatten die je krijgt kan je na de retreat verder aan de slag. Je staat er namelijk niet alleen voor. 

Het is een weekend waarin jij onder gedompeld wordt in de zachtheid en de ontspanning en je er weer beter uit komt dan van te voren. 

De dingen die je niet helemaal kan plaatsen worden zichtbaar, spanningen worden erkend en met duidelijke tools worden deze stukken gezien, gehoord, erkend en hanteerbaar. Dan hoeven ze niet meer te schreeuwen om je aandacht; in de vorm van boosheid, frustratie

of je ongelukkig, verongelijkt of angstig te voelen. 

Dat onbestemde negatieve gevoel wordt opgelost en maakt plaats voor blijdschap, vreugde en gemak met het dagelijks leven. Door de oude pijnstukken los te laten komt er meer ruimte voor jezelf en kan jij je authentieke zelf beter terug vinden. Het leven vanuit je eigen kracht en authenticiteit verandert je leven van binnen uit. 

Leven vanuit je authentieke zelf en meer zelfliefde voelen zorgt voor:

- meer zelfvertrouwen

- meer verbinding met jezelf

- meer connectie met anderen om je heen

- meer geluk

- dat je weet waar je staat

- dat je weet waar je naar toe wil gaan

- dat je vrijer spreekt wat er in je omgaat

- minder veroordelingen

- dat het denken, voelen en handelen meer in een lijn komt te staan

- minder zorgen maken 

imageedit_7_8319037465.png
Voor wie is dit Retreat geschikt?

 

De Retreat is voor de bewuste persoon die zichzelf een weekend uit de dagelijkse sleur gunt en de dappere keuze maakt om ruimte, tijd, energie en geld in zichzelf te steken. 

Het is voor diegene:

Die zich gefrustreerd voelt door ervaringen vanuit vroeger.

Op zoek is naar een stukje identiteit.

Die zich onrustig, boos of onvervuld voelt in het dagelijks leven.

Zich niet volledig gezien en begrepen voelt. 

Die weet dat er meer uit het leven te halen is. 

Die los wil komen van problematische relaties.

Die vervelende werkervaringen heeft gehad, welke het hier en nu negatief beïnvloed. 

Die zich empowered wil voelen in de omgang met moeilijke situaties

Die purpose en verbinding wil ervaren in het leven.

Voor diegene klaar is om level up te gaan. 

Mogen wij je faciliteren in het opbouwen van een stevig fundament en basis in jezelf?

Zodat je loskomt van allerlei spelregels en veroordelingen?

 

Ben jij klaar voor meer ruimte voor de authentieke vrije jij?

| Informatie |

Het is een 3-daagse Retreat met compleet verzorgd programma.

 

*

Het begint op donderdag 14 november om 16u00 tot zondag 17 november om 17u00

 

*

Kleine en intieme groep met maximaal 12 mensen.

Er is ook ruimte om je te kunnen terug trekken of te genieten van de rijke en vrije natuur.

 

*

Locatie:

Luxe Villa in de Ardennen, Ellezelles

Mét een ruim opgezette buitenverblijf midden in de natuur

Met een zwembad, jacuzzi, sauna en stoombad. 

 

*

Kosten

Prijzen zijn inclusief Verblijf, Eten/Drinken, in-huis kok, alle Workshops en een Goodie Bag.


1999eu voor een gedeelde kamer 2-3p

Vraag naar de mogelijkheden voor financiëring

*

Voor een kleine meer prijs (50eu) is het mogelijk om op zondag nog te blijven in de villa.

Uitcheck is 10u00, avondeten niet inbegrepen. Maar ze zullen vast wel lekkere restaurants hebben in de buurt. 

What she said:

MET sessies

Mijn eerste MET-sessie bij Leyla was tijdens het “Unleash your Potential”-retreat dat zij mede organiseerde. Ik kwam daar binnen zonder te weten wat de sessie in zou houden, ik liet het maar op me afkomen. 
Nooit had ik kunnen bedenken wat het bij me los zou maken en hoe intens zo’n reis kan zijn. Het voelde oprecht als magie ✨ 
Twee sessies op één dag is uitzonderlijk, maar wat heb ik veel over mezelf geleerd. Dankbaar, blessed, oud zeer, healing zijn allemaal woorden die de revue passeren als ik denk aan deze sessies. 
De reden dat ik mij zo veilig voelde tijdens deze sessies is de constant oplettende, zorgzame Leyla. Zij heeft mij, op elk moment dat ik me onrustig voelde tijdens de reis, erdoorheen geleid. De liefde van deze prachtvrouw maakte dat ik mezelf volledig in de overgave kon storten. Ik kan haar alleen maar bedanken voor alle hulp en inzichten die ik verkregen heb. 

Leyla, bedankt voor de liefdevolle ervaring. 🤍✨

*

Leyla, lieve vrouw!🥰 Ik heb je leren kennen tijdens m'n eerste weekend retreat, buiten m'n comfort zone en maakte kennis met jouw MET Sessies🙏🏼 Ik ging er blanco in en moet zeggen dat ik de eerste x echt dacht; dit werkt niet bij mij!! Maar de 2de maakte ik een MET Transreis, die ik nu bijna 2 weken ná mijn weekend nog steeds voel!! Ik voel me méér open staan voor alle energie binnen mijn omgeving, wat fijn is maar soms óók lastig! Want ik voel emoties van anderen, maar kom nu óók bij mijn eigen gevoel! 💕 dit maakt wél dat ik beter aanvoel wat ik nodig heb en dat ik meer vertrouwen heb gekregen dat als je je gevoel volgt, dat dat altijd goed is! Dit is precies wat ik had gewenst mee te nemen na dit weekend. Daarom ben ik héél dankbaar dat ik je heb leren kennen. Liefs 🩷✨️

Een transformatie weekend waarin we je begeleiden om je hoogste potentie (meer) te gaan belichamen door blokkades en patronen te doorbreken en beperkende overtuigingen los te laten op zowel mentaal als diep energetisch niveau.
Dit doen we door meerdere multidimensionale energie transmissies, visualisatie oefening, transreizen, ademwerk en meer in een prachtige groep van dappere vrouwen in liefde en verbinding.

*

Lieve Marianne en Leyla, wat een magische weekend heb ik gehad met jullie in de Ardennen! Zoveel dichterbij mezelf gekomen, veel inzichten gekregen weer. De sfeer was echt heel fijn, de groep was zo fijn samengesteld. Heel dankbaar voor alles, Bedankt voor jullie tomeloze inzet. Dit weekend zal me nog lang bij blijven! Liefs en een knuffel 🥰🥰

 *

Hi lieve Marianne, het gaat heel goed met mij! Ik voel me rustiger, in balans en sterk. Het is zelfs terug te zien in het gedrag van onze zoon, hij is veel minder fel. Ik vraag hem of hij kan uitleggen hoe dat komt.... mama, jij bent ook zachter. Het mooiste compliment ☺️

Ik heb gisteren onze zondag meditatie gedaan en erna nog een oefening van Leyla.

Bij thuiskomst zondag werd ik getriggerd waarna ik dacht "deze shit pik ik niet meer". Ik heb mijn belangrijkste keuze uitgesproken😁 ik voel me enorm opgelucht🤣

Alles wat ik eigenlijk al wist, werd bevestigd.

Bedankt voor alles, dikke kus en knuffel😘

 *

Of check deze reel van Monique

Voor mij was het Unleash Your Potential retreat in een woord 'Bevrijdend'!

Ik heb inzichten vergaard die ik heel mijn leven bij me ga dragen.

Over mijn eigen karakter, een blinde vlek waar ik me nog niet bewust van was en wat mij voornamelijk in de weg staat om mijn volle potentie te kunnen gaan leven.

Ook vond ik het enorm interessant om te zien hoe ik fungeerde binnen een groep onbekende vrouwen.

We waren allemaal zó verschillend, maar zó hetzelfde.

Ik kan alleen maar kan zeggen dat ik stuk voor stuk stiekem een beetje van ze ben gaan houden, en we (buiten de fantastische begeleiding van Marianne en ook Leyla) enorm veel aan elkaar hebben gehad.

Het was een safe space waarin iedereen echt zichzelf kon en mocht zijn.

Ik merkte zelf dat ik wat rustiger bleek binnen de groep, maar er was ruimte voor alle energielevels en behoeftes.

Marianne heeft alles mega fijn begeleid.

De meditaties en breathworks waren intens op de beste manier!

Ook heb ik enorm genoten van alle kleine momentjes die we samen hadden, en vind ik het echt heel leuk om haar beter te mogen leren kennen.

De dagen met Leyla waren ook echt memorabel!

Leyla was een ontzettend lieve, warme energie in het huis - en de MET sessies waren echt een beleving.

Dat laatste kan ik niet echt in deze review uitleggen, haha! Maar ik zou het iedereen aanraden eens te proberen!

Er is heel veel gedaan op energetisch niveau, maar ook in afwisseling met het stellen van hele concrete doelen en dergelijke waardoor ik echt het gevoel heb dat er iets in beweging is gezet.

Het was een intens mooi weekend waar ik met een grote lach, en met nog meer zin in de toekomst op terug kijk.

Dames! Ik bedank jullie stuk voor stuk voor deze prachtige ervaring! ❤️

 *

Een transformatie weekend waarin we je begeleiden om je hoogste potentie (meer) te gaan belichamen door blokkades en patronen te doorbreken en beperkende overtuigingen los te laten op zowel mentaal als diep energetisch niveau.

Dit doen we door meerdere multidimensionale energie transmissies, visualisatie oefening, transreizen, ademwerk en meer in een prachtige groep van dappere vrouwen in liefde en verbinding.

Programma

Dagelijks: diverse transformatieve workshops, oefeningen en ademwerk door Marianne en multidimensionale energie transmissies (MET: krachtige transformaties en reconnectie met je ware essentie en higher beings)  door Leyla de Heer.

 

Donderdag Avond

- Aankomen

- Begin ceremonie

Vrijdag 

- Transreis & MET

- Workshops (Visie, Lichaamswerk)

Zaterdag

- Transreis & MET

- Workshops (Blokkades Opheffen, Mindset)

Zondag

- Transreis & MET

- Workshops (Verandering Vasthouden)

HET VOLGENDE RETREAT STAAT GEPLAND OP

6-9 februari

Embody Your Potential

 

De intentie achter dit retreat is om volledig in jouw ware potentie te gaan stappen, zodat jij je volledig embodied voelt in je vrouwelijkheid en jouw authenticiteit. Je hart gaat meer open staan, je voelt je lichter, vrijer en gaat merken dat je na dit weekend makkelijker keuzes kan maken en stappen kan ondernemen. De onderbewuste blokkades worden opgeheven en er komt meer ruimte voor jou om in vrijheid te leven.Dat doen we door meditaties, visualisaties, Multidimensionele Energetische Transmissies, genieten en lachen. Het is een weekend met alleen maar vrouwen, waardoor wij kunnen zakken en landen in de embodied feminine.

 

Je wordt gedragen.

Je wordt gezien.

Je wordt geliefd.

Je bent veilig en geborgen.

Will you take the leap?

 

♡ We vangen je op ♡

Het loslaten en vertrouwen zal alleen maar groeien door alles wat we dat weekend gaan doen.

Liefs
Marianne&Leyla

marianneley 1.jpg
bottom of page