top of page

Procedure

U kunt zich aanmelden voor een behandeling door middel van het onderstaande formulier. Tegen de tijd dat er ruimte is voor een behandeling wordt er contact met u opgenomen. Er wordt gekeken of de hulpvraag nog actueel is en of op korte termijn een kennismakingsgesprek gepland kan worden. Uw krijgt digitaal een vragenlijst opgestuurd die u vooraf dient in te vullen.

U neemt naar het eerste gesprek een geldig legitimatiebewijs, uw verzekeringsgegevens en de verwijsbrief mee. Betaalt u de kosten zelf dan neemt alleen uw legitimatiebewijs mee. 

Gemiddeld genomen is er in 2023 een wachttijd van ongeveer 6-8 weken.

 

Actuele wachttijd

8 weken

Juni2023

‘Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Aanmelden

Dank je wel voor je bericht

You've got Mail

!PLEASE CHECK YOUR SPAM!

bottom of page