top of page
Search

Eet je Happy - als je een verstoorde relatie met eten hebt.

een samenwerking met Suus Oomen.


Iedereen moet eten om in leven te blijven. Maar we eten ook om andere redenen. Gezelligheid, troost, genot, en meer.


Waarom kan ik niet gewoon eten wat mijn lijf nodig heeft? Waarom moet ik mijzelf regelmatig overeten of juist uithongeren? Waarom lukt het me niet om 1 koekje te nemen ipv het hele pak leeg te eten? Waarom lukt het me niet om maat te houden? Waarom lukt het me niet om af te vallen?


Want als ik teveel eet pas ik niet mooi in mijn kerst outfit. En ik kan me echt niet vertonen in bikini in het zwembad 😱


Daarom moet ik minder eten! Ik start morgen, met frisse moed. Ik kan het....En tóch ga ik weer voor de bijl. Waarom lukt het me niet? Het frustreert me, want als het weer eens niet is gelukt voel ik me n sukkel, ik voel me schuldig. Waardoor ik denk, 'Laat maar, het is toch al verpest. Die friet en chips kan er ook nog wel bij nu. Maandag weer n frisse nieuwe poging'.


Herkenbare vicieuze cirkel? Gevangen in je eigen negatieve gedachten en handelingen?


Wil je meer rust en mildheid ervaren met betrekking tot eten en jezelf? Wil je van je eetbuien af? Wil je weer n gezonde relatie met voeding opbouwen? Tevredenheid en ontspanning, zonder de hele dag met eten bezig te zijn in je hoofd?


Wij hebben voor jou dé cursus ontwikkeld! En met wij bedoelen we power koppel Marianne (psycholoog) en Susan (diëtist). Wij hebben onze expertises en passies gebundeld en dit heeft n fantastische online cursus opgeleverd (ja, we zijn erg enthousiast!). Bomvol informatie, interessante verdiepingen, oefeningen en extra's voor JOU.


Lancering begin januari 2023! Pre-registreer je zonder verplichtingen via link in bio om op de hoogte te blijven en ontvang tevens flinke korting!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Uniek in Wie Jij Bent

Ieder mens is uniek. Écht uniek... Er is geen tweede jij op deze aarde. Niemand die preciés zoals jij denkt, dingen ziet en waarneemt. Daarom verbaast het me soms dat mensen zich gaan vergelijken met

Comentarios


bottom of page