top of page
Search

Go On... And Make Mistakes <3


Wat als je in een wereld zou leven waar er geen veroordeling bestaat over wat je gekozen hebt? Wat als je oprecht bij elke keuze kan kijken wat het voortbrengt en creëert?

Als er geen goed of fout is en jezelf niet hoeft te veroordelen over wat je gedaan hebt, kan je oprecht kijken wat wel voor je werkt en wat niet voor je werkt. Dan kan je in openheid naar jezelf kijken en zien wat het je brengt. Dingen die dan niet voor je werken kan je dan als springplank gebruiken voor iets fijners of beters voor jezelf... Want als iets niet uitpakt zoals je gehoopt had of gedacht had hoef je niet vast te blijven zitten aan de gevolgen ervan. In het lineair denken van oorzaak en 'voor altijd' gevolg. Een keuze is een keuze en een gevolg een gevolg.

Veroordeling of je het goed of niet goed hebt gedaan staat een vervolgstap in de weg. Je moet als eerste beoordelen of je aan iets of iemands maatstaven hebt voldaan. Of je wel geslaagd bent of niet geslaagd bent volgens je eigen referentiepunten. Maar door alleen maar bezig te zijn of het goed of niet goed is en of het uitpakt volgens je verwachtingen staat het de speelsheid en de magie van elke keuze in de weg. Wat nou als je keuze iets zo fantastisch teweegbrengt maar jij zit alleen af te vragen of je het goed gedaan hebt of niet, sta je niet open voor de kado'tjes van elke ervaring.

Veroordeling haalt jezelf alleen maar meer naar beneden in plaats van dat je het als drijfveer voor iets mooiers gebruikt. Als je een keuze maakt en denkt 'Sh*t, dit zorgt voor nog meer poep... Want kan ik doen en kiezen en zijn om iets anders neer te zetten?', hoe zou jouw wereld er dan uit zien?

Want hoe zou het zijn als je geen fouten kán maken? Wat zou je dan willen toevoegen aan je leven? Wat zou je dan liever willen kiezen?


Remember... Je keuze creëert je toekomst!

66 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page