top of page

Being You
Ibiza Retreat
April 2022

Stel je voor …

Je loopt door de stad en kijkt toevallig in de reflectie van het raam and you like what you see. Er kijkt een vrolijke gezellige vrouw naar je terug met een open blik in haar ogen. Ze straalt en ziet er goed uit. Ze heeft een leuke kledingstijl en loopt met haar rug recht. Met een open houding omarmt ze het leven omdat ze zeker is van zichzelf en waar ze staat. Ze vaart een heldere koers.

Zie je dat voor je?

She is You.
She is ready to be
heard
felt
seen.

She is ready to live fully.

Samen met Carola Kuypers, van Magic of Joy, verzorgen wij een volledig programma. Het programma wordt met zorg, aandacht en doortastendheid samengesteld. 

 

Aankomst

Zaterdag 23 april

Vertrek 

Donderdag 

Prijs::

222euro 

Locatie:

Unieke wellness faciliteiten in Maasmechelen. Ontdek nu! | Elaisa (elaisawellness.com)

Deze plek is niet zomaar een leuk gedesigned wellness centrum. In het hele gebouw, in elke ruimte en in elk ontwerp is de heilige geometrie verworven. Alles om je tot volledige ontspanning te leiden. Daar is de ruimte om voluit te genieten en tot rust te komen in het diepste van jezelf. Hoevaak en op hoeveel plekken kan jij volledig landen in jouw zijn?

Merk je er wat van? Hoeft niet. Het oog wil ook wat. Dus je kan de schoonheid ook gewoon tot je nemen. Of met je ogen dicht ontspannen in een heerlijk warme omgeving. 

Wat mee te nemen:

– Badjas
– Slippers
– Handdoeken 
– Flesje water

Inclusief:

Hele Week Programma
Verblijf (incl. bedlinnen)
Eten (brunch, avond eten, snacks)
Notitieboekje en Pen
Goodie Bag


 

Exclusief:

 - Vliegtickets

- Vervoer naar de locatie

 

Mooi mens,

zien we je daar?

Liefs
Marianne&Carola

IMG_9906.jpg
bottom of page